follow Catalog firme » Servicii firme » Organizari evenimente » Organizari petreceri » Judetul MURES
  home     Organizari petreceri   Judetul MURES

Organizari petreceri Mures

Obtineti cel mai bun pret pentru organizari petreceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
organizari petreceri aniversare, organizari petreceri mures, organizari petreceri de sarbatori, organizari petreceri copii (Targu Mures, MURES)
Positano a inceput in 2008 ca singurul restaurant cu specific mediteranean din tirgu mures. pe masura ce anii au trecut, am creat in permanenta noi meniuri, am organizat o multitudine de evenimente si ne-am modelat mereu serviciile dupa gusturile voastre. azi, suntem o firma specializata exclusiv pe servicii de catering si livrari la domiciliu. ce am pastrat totdeauna neschimbate sunt: calitatea, inovatia, placerea..
0752 *** ***Click aici!
organizari petreceri mures (Targu Mures, MURES)
Agentia noastra se ocupa cu organizari de evenimente. nunti, evenimente corporate, tematice de la a-z. dispunem : cort pentru evenimente, mobilier, candelabre, incalzitoare, pardoseala transparenta, huse scaune, fete de masa, drapaje luminoase, decoratii florale si intr-un cuvant tot ce inseamna decoratii...
0265 *** ***Click aici!
organizari petreceri copii (Targu Mures, MURES)
Piccolini party este un club pentru petreceri plin de veselie, unde copilul tau poate petrece, invata jocuri noi si unde isi poate testa indemanarea, creativitatea si imaginatia. jocurile si concursurile distractive, dinamice si in acelasi timp educative ii vor face pe copii sa se simta importanti si in centrul atentiei. daca vrei sa-i transformi visul in realitate, fa-i o bucurie copilului tau si..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie